jueves, 9 de mayo de 2013

Documental "La pràctica educativa a Eivissa" 0-3 i reflexió personal

El nostre grup ha decidit eliminar el documental de la xarxa. 
Ens han informat que no teniem permís per part d'una persona per què el vídeo sigui visualitzat.

Disculpeu les molèsties.



Reflexió autovalorativa sobre el documental:


Una vegada realitzat el nostre documental, el meu grup i jo ens hem sentit satisfetes amb el resultat, i creiem que hem sabut plasmar l'essència del tema que voliem tractat sobre les metodologies a l'etapa 0-3.

Totes hem donat idees i hem col·laborat de la mateixa manera realitzant el documental, aportant persones per realitzar entrevistes, anant a les entrevistes, donant informacions, montatge del documental, montatge dels videos... per tant, hem pogut treballar en equip totalment coordinades.

Per tant, ens sentim satisfetes de la nostra feina, encara que sabem que podiem millorar l'ús del programa per editar els videos, tots els videos es veuen de manera correcta i s'escolta bé, en definitiva, hem pogut realitzar el documental per nosaltres mateixes de la millor manera possible.

També volia donar les gràcies al meu equip per la coordinació i col·laboració que hem tingut totes nosaltres i pel resultat del treball que hem realitzat.

- Competències: 

Aquestes etiquetes fan referència a les competències de treball en equip, i de autonomia a l'hora d'investigar sobre un tema i arribar a conclusions de la informació rebuda.


No hay comentarios:

Publicar un comentario